Forbered deg på restitusjonstid etter operasjonen ved å forberede måltider på forhånd og fylle kjøleskapet med rikelig med drikkevarer for å holde deg matet og hydrert i to uker. Du bør begrense din fysiske aktivitet opp til en måned etterpå operasjonen, for å ta fri fra jobben din. Fortsett å lese for å finne ut mer!

Nesten alle anerkjente plastiske kirurger, og deres klinikker har en type dataprogramvare som gjør at folk kan se seg selv som de ville se post-op. Dette er et flott verktøy som ikke bør overses, da det lar deg visualisere endringene du vurderer. Du kan ta en mer informert beslutning.

Du bør stille spesifikke spørsmål og tenke på visse problemer når du velger en kosmetisk kirurg. Du bør ikke velge en kirurg på pris alene. Du vil ha en styresertifisert kirurg. Du vil ha en kirurg som tar seg tid til å svare på dine spørsmål og frykt. Du bør stole på instinktet ditt, hvis kirurgen gjør deg ukomfortabel, bør du finne en annen.

Det er mange klinikker som utfører operasjonen, men da fungerer de som om de ikke vil bli plaget med deg når det er over. Sørg for at klinikken du har planlagt operasjonen med gir etter omsorgsbesøk for pasienter hvis noe går galt.

Gjør mye forskning før du velger kirurgen du vil utføre din kosmetiske prosedyre. Selv om de fleste kosmetiske operasjoner ikke er farlige, kan det å velge feil kirurg føre til negative konsekvenser. Spør rundt i din personlige sirkel og finne ut om noen kan anbefale en kirurg de har funnet å være eksepsjonell.

IKKE tenk på kosmetisk kirurgi som et spill. Siden er det en alvorlig medisinsk prosedyre som kan sette livet ditt i fare. Sørg for å planlegge fremover. Du kan eliminere behovet for å ha noen ekstra kirurgi i fremtiden. Vit hva du vil, og hold deg til det.

Sørg alltid for at en kirurg er sertifisert, og unngå dem hvis de ikke er sertifisert. Spør kirurgen din hvor ofte han har utført prosedyren du ønsker, og be ham om bevis på det.

Hør på hva kirurgen din sier til deg. Hvis kirurgen din føler seg ukomfortabel med å gjøre en bestemt prosedyre, er det sannsynligvis en veldig sterk medisinsk grunn bak den. Hvis du føler at kirurgens resonnement er unsound, oppsøke en annen mening. Ved å bruke dette rådet, vil du finne prosedyren din for å gå mye jevnere.

Hva er de viktigste tingene å lære om legen? Før du bestemmer deg for en type kosmetisk kirurgi å ha, må du ha fullstendig informasjon fra kirurgen. Definitivt sørge for at kirurgen har styret sertifisering. Du bør også be om en portefølje av tidligere arbeid gjort av kirurgen. Forsikre deg om at du finner ut om den nøyaktige prosedyren, eventuelle medisiner du kanskje må ta og hva som er involvert i utvinning.

Etter operasjonen, sørg for at du får tilstrekkelig hvile og unngå stressende situasjoner. Etter prosedyren bør du planlegge å bruke omtrent en måned på å komme deg. Ikke arbeid og unngå mye fysisk aktivitet i denne gjenopprettingsperioden. Følg tipsene fra denne artikkelen for å sikre at du får best mulig resultater fra kosmetisk prosedyre.

Toppvalg Kosmetisk Kirurgi Tips